objavljeno upozorenje

Obožavatelji kraljice zamoljeni su da pred palačom ne ostavljaju ove stvari, jedna od njih je bila i njezino omiljeno jelo!

Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 6 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tužni posjetitelji ispred Buckinghamske palače počeli su ostavljati sendviče s marmeladom i Paddington medvjediće u čast sjećanja na kraljicu, vodeći upozoravaju da građani to više ne rade.

Tužni posjetitelji koji posjećuju Buckinghamsku palaču kako bi odali počast kraljici Elizabeti II. već danima ostavljaju cvijeće i poruke ispred ograde palače.

Ipak, neki od njih počeli su nositi i poznati britanski simbol medvjedića Paddington i sendviče od marmelade koji su joj bili omiljeni, a s kojima je kraljica snimila legendarnu reklamu.

Ipak, rukovoditelji kraljevskog Parka upozoravaju ljude da to ne čine jer će time samo oštetiti okoliš i stvoriti dodatno čišćenje.

U priopćenju na svojoj web stranici objavljenom jutros, Royal Parks je rekao: ''Nažalost, nikakvi darovi i artefakti neće biti prihvaćeni i javnost će biti zamoljena da ih ne donose u parkove.''

Također, okupljeni građani zamoljeni su da, ukoliko žele i moraju, nose cvijeće bez omota ili poklone koji su organski razgradivi.

Deseci tisuća ljudi satima čekaju u red kako bi odali počast kraljici, a red je dugačak i do kilometar od same palače.

Tisuće buketa i poruka mogu se vidjeti ispred ograde palače, a kraljevski radnici već su otkad na zadatku da miču plastične omote s cvijeća te ostale nerazgradive poklone koji su stavljeni na hrpe.

Cvijeće se ispred ograde počelo nakupljati još prije nego je i objavljena vijest o smrti kraljice, a samom obavijesti da je kraljica loše mnogi su bili povrijeđeni i zabrinuti.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS