Pločica do pločice

Bivšu je godinama varao s dadiljom, a u 56. godini hvali se mišićima na koje su pale brojne ljubavnice

showbuzz DNEVNIK.hr

Gavin Rossdale pokazao je isklesano tijelo u 56. godini, paparazzi su ga uhvatili na teniskom meču s prijateljem.

I dok njegova bivša supruga Gwen Stefani slavi nedavno dobiveno crkveno poništenje braka, britanski glazbeni Gavin Rossdale uživa u svojim omiljenim aktivnostima i hvali se isklesanim mišićima na kojima mu mogu pozavidjeti i dvostruko mlađi muškarci, i na koje padaju brojne dame.

55-godišnji Gavin snimljen je na teniskom meču, a paparazzima nije promaknuo trenutak kada se presvlačio pa su uspjeli uhvatiti njegovo razgolićeno izdanje i mišiće na kojima, čini se, naporno radi. Dodatnu pažnju privukao je tetovažama koje su još više istaknule njegove bicepse.

Gavin inače slovi kao jedan od najvećih preljubnika u svijetu slavnih, nakon što je godinama varao bivšu suprugu Gwen s dadiljom njihovo troje djece. Bivši supružnici vjenčali su se 2002. godine, zajedno su proveli 13 godina, a razvod finalizirali 2015. godine.

Svemu tome bio je razlog Gavinova nevjernost, jer je čak tri godine varao Gwen s dadiljom Mindy Mann, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim djetetom, sinom Apollom.

Pjevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i promiskuitetne poruke Rossdalea i Mindy na obiteljskom tabletu. Naime, Gavinov se mobitel sinkronizirao s tabletom, a on to nije shvatio.

Gwen koja je inače velika vjernica i planira skoro vjenčanje s Blakeom Sheltonom, od katoličke je crkve 2019. godine zatražila poništenje braka, a nedavno je objavljeno kako ga je i službeno dobila, prenio je US Weekly.

"Bilo je to veliko olakšanje za Gwen jer se želi ponovno vjenčati u crkvi i da joj brak bude priznat od katoličke crkve", otkrio je njoj blizak izvor.

Gwen i Blake zajedno su od 2015. godine, a on iza sebe ima propali brak s Mirandom Lambert. Trebali su se vjenčati prošle godine, ali im je pandemija koronavirusa poremetila planove.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS