Mrvica mala!

Franka Batelić objavila preslatku fotografiju najvjernijeg navijača Vedrana Ćorluke, za rastopiti se!

Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Franka Batelić na Instagram storiju je objavila par fotografija iz Danske na kojima ona i sinčić Viktor nose dres s natpisom Ćorluka.

Pjevačica Franka Batelić na svojim Instagram storijima objavila je par fotografija iz Danske na kojima ona i sinčić Viktor šetaju u dresu s natpisom "Ćorluka".

U Kopenhagenu je sinoć hrvatska reprezentacija u 3. kolu skupine 1 Lige nacija A pobijedila Dansku 1:0 i došla do prve pobjede u ovom izdanju tog natjecanja. Ondje je bio i Vedran Ćorluka, koji je trenutno na poziciji pomoćnika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Na jednoj od fotografija vidimo kako Franka i Viktor šetaju držeći se za ruke prema stadionu, a na sebi imaju dres na čijoj stražnjoj strani piše "Ćorluka".

Sljedeća fotografija prikazuje malenog Viktora kako sa sklopljenim ručicama u zraku pozorno prati utakmicu s tribina.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Imaju dvogodišnjeg sinčića Viktora, a u iščekivanju su i drugog djeteta. 

Pjevačica je nedavno osim trudnoće, proslavila i svoj 30. rođendan u okruženju svojih najmilijih.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Fotke kao dokaz da je Bebekov sin pravi očev nasljednik, napravili su pravi show u Vodicama na festivalu!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Britney Spears i Madonna ponovile su svoj slavni poljubac iz 2003. godine, fotkom se pohvalila kraljica popa!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS