Vrijeme im ništa ne može!

Pogledajte kako su poznate hrvatske ljepotice izgledale prije 15 godina na početku svojih uspješnih karijera!

Fani Stipković i Iva Jerković Davor Puklavec/Pixsell 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Od početaka njihovih karijera prošlo je puno godina, a evo kako su 2007. godine izgledale Iva Jerković i Fani Stipković na predstavljanju linije donjeg rublja.

Iva Jerković i Fani Stipković slove za jedne od najljepših hrvatskih manekenki svih vremena, a od početaka njihovih karijera prošlo je dosta vremena.

Iva i Fani danas su uspješne žene pa smo Ivu godinama gledali u ulozi TV voditeljice, a danas je vlasnica beauty salona, dok je Fani također postala uspješna i poznata sportska novinarka koja već dugo vremena živi i radi u Madridu.

2007. godine manekenke su nosile reviju i predstavljale novu liniju donjeg rublja i kupaćih kostima marke Palmers u hotelu na Hvaru, a u galeriji možete pogledati koliko su se naše manekenke promijenile u 15 godina.

Sigurno je kako su obje i tada, ali i sada zračile ljepotom, a sudeći po fotografijama jasno je zašto su slovile za jedne od najpoznatijih hrvatskih manekenki početkom 2000-ih godina.

Nakon manekenskih karijera, Iva se posvetila i obiteljskom životu pa je 2020. godine postala majka kćeri Rine Ami. 

S druge strane, Fani je svoj život odlučila nastaviti u Madridu gdje trenutno živi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom, a na sportskom polju slovi za jednu od najljepših sportskih novinarki.

Ovo ljeto Fani za sada provodi i u Hrvatskoj, a u medijima već neko vrijeme kruže priče kako bi novinarka i legenda nogometa trebali ove godine stati i pred oltar.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Ella umalo otkrila grudi u topiću koji spajaju samo dvije špagice, jedan krivi pokret ruku dovoljan je za malu nezgodu!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS