Tamo je pronašao svoj mir

Damir iz serije ''Lud, zbunjen, normalan'' pokazao je kako izgleda imanje koje je naslijedio od oca, jedan dio posebno je sve oduševio!

Moamer Kasumović - 9 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Moamer Kasumović, poznatiji kao Damir iz ''Lud, zbunjen, normalan'' pokazao je kako izgleda njegovo imanje u Crnoj Gori, njegov otac nešto važno ostavio mu je u nasljedstvo.

Glumac Moamer Kasumović poznatiji kao Damir iz serije ''Lud, zbunjen, normalan'' nedavno je ugostio ekipu Radio televizije Crne Gore na svom imanju u Bijelom Polju u Crnoj Gori, pišu bosanski mediji.

Kasumović je ekipi pokazao sve prirodne ljepote imanja na kojem se nalazi i veliki ribnjak kojeg je naslijedio od oca. Kako je istaknuo, veliku podršku u održavanju ovog imanja ima od čovjeka koji je sve naučio od njegovog oca dok je bio živ.

S velikim ribnjakom glumac se često voli pohvaliti na Instagramu, a ono što obožava vidjeti i što fotografira svaki put je prekrasno zelenilo koje okružuje kuću, a naročito oduzima dah kad se preko njega pojavi i duga.

Rad na imanju Moamer ne izbjegava, a ovo mjesto odličan mu je bijeg od glume i javnosti koja ga i danas zaustavlja na ulici kad ga prepoznaju.

Dio njegovog imanja pogledajte kroz sljedeće objave na Instagramu i u našoj galeriji.

Kasumović je rođen u Crnoj Gori te je kao 14-godišnjak bez roditelja preselio u Sarajevo gdje je nakon završetka rata krenuo u gimnaziju.

Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio Akademiju scenskih umjetnosti.

Jednom je prilikom za In magazin otkrio kako su izgledala snimanja za ''Lud, zbunjen, normalan''.

"Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata", kazao je Moamer.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS