Buduća zvijezda!

Prelijepa Hrvatica koja je već zaludjela Talijane sad osvaja i Hollywood, smiješi joj se uspješna karijera?

Ema Kovač Instagram 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Ema Kovač mlada je nada domaće zvjezdane scene, a 27-godišnja ljepotica iza sebe ima već i dva uspješna filma, dok je treći na putu.

Ema Kovač mlada je Čakovčanka koja je prije tri godine zaludjela Talijane nakon što se pojavila u showu ''Ciao Darwin'' i tada je šira javnost saznala za nju. Pored toga je uz studij uspješno gradila i karijeru modela, a sada se odlučila okušati i u glumačkom svijetu. 

Naime, iako je tek krenula ovim novim putem u karijeri, Ema iza sebe ima već emitiranu seriju u Italiji, ali i dva snimljena filma ''Lamborghini'' i ''The Palace''.

Kovač se još i ranije okušala u televizijskim i filmskim ulogama, a poznato je i da je miljenica i talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

Filmovi koje je sada snimila počet će se prikazivati 2023. godine, a nedavno je izašla najava za film ''Lamborghini'', koji prati životnu priču osnivača te marke Ferruccia Lamborghinija.

Ema će u filmu glumiti plavokosu ljepoticu, a u filmu je stala uz bok holivudski popularnim glumcima poput Franka Grilla u glavnoj ulozi i Gabriela Brynea, koji je zamijenio Aleca Baldwina.

Emu je intervjuirao i jedan talijanski filmski poznati časopis Fabrique Cinema, koji ju je proglasio i mladim talentom talijanske kinematografije.

Ema osim glumačkog talenta ima i poduzetnički duh, pa je tako i vlasnica tvrtke za proizvodnju kupaćih kostima ''Ambìnca Swimwear''. U kolekciji se mogu pronaći zanimljivi kupaći kostimi u raznim bojama, koji su ekološki prihvatljivi i napravljeni od održivih materijala.

Ema inače živi i radi u Rimu, a zbog posla često putuje i u Milano i po ostalim državama zbog snimanja filmova.

Ove je godine već posjetila i Opatiju kako bi se barem nakratko odmorila od obaveza, a sigurni smo kako će se nakon novih filmova itekako pročuti za ovu mladu Hrvaticu.

Ema je studirala poduzetništvo i menadžment. Od svoje 4. do 14. godine bavila se plesom, a rodila se i odrasla u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju. 

2020. godine sudjelovala je i u travel reality showu ''Pechino Express'', čije se snimanje odvijalo u Tajlandu, a u kojem je osvojila treće mjesto.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Meghan Markle uhvaćena u trenutku zbog kojeg su je mnogi opet počeli gledati drugačijim očima, pogledajte što je napravila!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prve fotke svjetski poznatog glazbenika u Hrvatskoj, pridružio se holivudskoj ekipi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS