bila je prava ljepotica

Pojavile su se stare fotke pjevačice čija je smrt šokirala Hrvatsku, ovako je izgledala kad se tek probijala na scenu

Davorka Ručević Kasandra Siniša Hančić/Pixsell 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Davorka Ručević Kasandra preminula je u prosincu prošle godine, a sada su se pojavile fotografije s njezina nastupa u Samoboru iz 1991. godine.

Smrt hrvatske dance-zvijezde 90-ih Davorke Ručević Kasandre šokirala je domaću javnost u prosincu prošle godine.

Kasandra je preminula u 55. godini, a prije toga se 13 godina skrivala od javnosti.

Sada su se pojavile njezine fotografije s nastupa na biciklijadi u Samoboru u svibnju 1991. godine, kada se tek probijala na scenu.

Već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda, a zbog prirodne ljepote i osebujnog stila nitko nije skretao pogled s nje tijekom nastupa. Osim Kasandre, okupljene su zabavljali i Severina, Ivana Banfić, Mladen Burnać, Toni Cetinski i Tajči, a svi su tada još bili na svojim glazbenim počecima.

Kasandra je kasnije izbacila hitove "Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin' " i "Sladoled"zbog kojih je stekla titulu kraljice hrvatske dance-scene.

Nakon velikog uspjeha povukla se sa scene, a kasnije se saznalo da je pjevačica bolovala od endometrioze, zbog čega nije mogla nastaviti karijeru. Daleko od očiju javnosti Kasandra je živjela mirnim životom, a prije nekoliko godina je sama otkrila kako je imala izvanmaterničnu trudnoću te je izgubila voljenog muškarca.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS