Je li moguće?

Brad Pitt priznao kako se osjeća nakon razvoda od Angeline, a podijelio je i vijest koja se nikome neće svidjeti

Brad Pitt Profimedia 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Brad Pitt progovorio je o životnim promjenama koje su ga snašle nakon razvoda s Angelinom Jolie, ali i o budućnosti svoje filmske karijere.

Holivudski miljenik i glumac Brad Pitt pojavio se na naslovnici magazina GQ, a u intervjuu je progovorio o svojem zdravlju, ali i karijeri, koja traje više od 30 godina.

Nakon razvoda od atraktivne glumice Angeline Jolie 2016. godine Brad kaže da je promijenio svoj život iz korijena.

Odlazio je na sastanke anonimnih alkoholičara godinu i pol dana te je prestao konzumirati sva alkoholna pića.

"Ovdje sam imao jako cool mušku grupu, koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo odlično. Vidio sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", izjavio je Brad.

Također, spomenuo je i to da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere. Film "Bullet Train", u kojem igra glavnu ulogu - ubojicu Ladybuga, bit će možda njegov posljednji veliki projekt u filmskoj karijeri.

Brad je progovorio i o svojoj ovisnosti o cigaretama, ali i osjećaju samoće nakon razvoda od Angeline Jolie.

"Nisam mogao uzeti samo jednu ili dvije cigarete dnevno. U životu sam se uvijek osjećao vrlo usamljeno jer sam kao dijete odrastao sam iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i obitelji. Vjerovali ili ne, kada osjetite bol i radost u isto vrijeme i naučite se nositi s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast", ispričao je Pitt o usamljenosti koju osjeća nakon bračnog razvoda.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 inMagazin Jacques Houdek zabunom je zapjevao na krivom vjenčanju: "Mladoženja je počastio Jacquesom još dvoje mladenaca!"

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS