pa tko bi rekao!

Ovaj podatak o Bradu Pittu sigurno će vas iznenaditi, no dobra je vijest da se stvari mijenjaju, i to sve zbog nove djevojke!

Brad Pitt - 3 Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Brad Pitt toliko je zaljubljen u novu djevojku Ines de Ramon da je zbog nje promijenio i neke svoje navike.

Kako piše Daily Mail, higijena Brada Pitta znatno je poboljšana, a sve zahvaljujući njegovoj djevojci Ines de Ramon.

Naime, tijekom jednog intervjua njegov bivši cimer i poznati glumac Jason Priestley izjavio je da su nekada znali proći dani da se zgodni glumac ne okupa.

No čini se da je situacija sada drukčija.

''Stvarno se promijenio za Ines. Bio je poprilično nemaran kad su u pitanju tuširanje i pranje kose, a i kad bi se okupao, onda je to radio samo sa sapunom i vodom. Nikad nije koristio dezodorans ili parfem'', priča izvor.

''Često se ne bi kupao i po dva dana, što je neobično s obzirom na to da je on seks-simbol, ali otkad je s Ines, priča je drukčija'', dodao je izvor te dodao:

''Dao je sve od sebe da promijeni svoje stare navike. Sad zajedno odlaze na spa-tretmane, tretmane lica i masaže, a koristi i kreme za tijelo i lice'', kaže.

Brad i Ines planiraju i obitelj zajedno, unatoč njegovoj pravnoj bitci s bivšom suprugom Angelinom Jolie koja i dalje traje.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna mama mladog hajdukovca u mini bikiniju raspametila je pratitelje, na brodu je pokazala i svoje plesne vještine!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Ovako se Eva Longoria provodila na ljetovanju u Lijepoj Našoj: ''Nisam znala ni gdje je Hrvatska, a na kraju mi je bilo savršeno!''

Povezana vijest Celebrity Supruga splitskog gradonačelnika partijala je na Ultri, sve je snimljeno: "Ono kad te kćer uhvati!''

Povezana vijest Celebrity Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su 64 godine dugu kraljevsku tradiciju, evo o čemu je riječ

Povezana vijest Nekad i sad Još od 1996. godine gledamo ga kao inspektora Semira u kultnoj seriji, a pogledajte koliko se legendarni glumac promijenio tijekom godina!

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se Logana iz Gilmoreica? Vješto izbjegava jednu stvar koja njegove obožavateljice posebno rastužuje

Povezana vijest Celebrity Supruga legendarnog glazbenika u mini bikiniju uživa na jahti od čije bi vam se cijene moglo zavrtjeti!

Povezana vijest Celebrity Ovako to izgleda kad se Šuput uredi čak i za plažu, a fanovi posebno hvale modni detalj s ove slike: ''Maja, preee!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS