Posebna prigoda

Uspješna pjevačica privatni život uglavnom krije, no sad je nizom fotki obilježila 12 godina braka!

Alicia Keys Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Alicia Keys i njezin suprug slave 12 godina braka, a ona je povodom toga podijelila njihove fotografije s vjenčanja i napisala emotivnu poruku.

Pjevačica Alicia Keys i Swizz Beatz vjenčali su se u srpnju 2010. godine, a danas slave 12 godina sretnog braka te su to obilježili fotografijama s vjenčanja. 

Keysina prva objava uključuje brojne crno-bijele snimke s dana njihova vjenčanja, gdje je Keys pozirala u elegantnoj bijeloj haljini s Beatzom koji je nosio bijelo odijelo s crnom mašnom. 

Alicia je ispod objave napisala emotivan opis:

"Ovo je dan kada smo se vjenčali! Pogledajte ove slatke pite!! Te iste zvijezde još su u našim očima. I ide samo na bolje!".

"Kad smo izrekli svoje zavjete, htjeli smo da naša ljubav nikada ne bude kontroliranje jedno drugoga ili da budemo šef jedno drugome. Oslobađamo jedno drugo! ", dodala je u nastavku. 

"Volimo se raširenih ruku i otvorenog srca. Volimo se takvi kakvi jesmo i rastemo zajedno čak i na naše različite načine i smjerove. Mi smo najbolji prijatelji. Vrlo smo povezani i jako smo sretni", objasnila je. 

"Ne mogu vjerovati ljubavi moja! 12 godina!! Čiste ljubavi! Nema dragocenije ljubavi od ove! Nema NIŠTA dragocjenijeg od ovoga! Svaki dan se budim radujući ti se!", napisala je za kraj.

Također je podijelila video na kojem ona i Swizz plešu cijelu noć, dodajući u naslovu: "Zauvijek se zabavljam s ljubavi mog života! Osjećamo svu ljubav koju nam šaljete!".

Beatz se također oglasio na Instagramu, podijelivši još nekoliko crno-bijelih fotografija s njihovog vjenčanja na privatnoj ceremoniji u blizini Sredozemnog mora.

"Na današnji dan prije 12 godina oženio sam se za svoju najbolju prijateljicu. Svaka je sekunda bila ispunjena ljubavlju i avanturama", započeo je Swizz.

"Najbolji dio je što još nismo ni počeli. Volim te zauvijek kraljice. Sretna godišnjica", završio je. 

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Zanimljivosti Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS