Slažete li se?

Stranci odlučili da je Albinina pjesma najbolja od svih zemalja s područja bivše Jugoslavije, evo kako je ona reagirala na to

showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić pobijedila u zanimljivoj anketi stranih fanova Eurosonga koja je provedena na portalu Wiwibloggs.

Obožavatelji Eurosonga odlučili su koja je pjesma po njihovu mišljenju najbolja i to među onima koje na ovogodišnjem izboru na najbolju pjesmu Europe predstavljaju zemlje bivše Jugoslavije.

Glasovanje je bilo moguće na portalu Wiwibloggs koji je inače poznat kao jedan od najomiljenijih portala među obožavateljima Eurosonga, a najviše stranih glasova u anketi pripalo je našoj predstavnici Albini Grčić i pjesmi "Tick Tock", osvojila ih je čak 54,42%.

Na drugom mjestu našle su se predstavnice Srbije, grupa Hurricane i pjesma "Loco Loco s 28% glasova, a na trećem mjestu predstavnica Slovenije Ana Sokolič i njezina pjesma "Amen" s 12% glasova.

Rezultate glasova vidjela je i Albina koja se nakon toga oglasila na svom profilu na Instagramu i podijelila ih u svojim pričama, a na Instagramu Wiwibloggsa zahvalila je svima kojima je njezina pjesma najbolja.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Nekad i sad Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS