Spremni su!

Zbog nje je bivšu ostavio preko telefona, sada će joj ispuniti i veliku želju, a ona lijepu vijest više ne može sakriti!

Behati Prinsloo i Adam Levine Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Adam Levine i Behati Prinsloo očekuju treće dijete, a povodom toga odlučili su kupiti i vilu kako bi mogli lagodno živjeti.

Pjevač grupe Maroon 5 Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo očekuju treće dijete, otkriva magazin People.

Viktorijina anđelica svoj trudnički trbuščić pokazala je tijekom odmora na Havajima gdje je uživala sa suprugom i kćerkama Dusty i Gio.

Iako je pokušala ostati nezamijećena, paparazzi su je ulovili tijekom ležerne šetnje u plavoj haljinici sa cvijetnim uzorcima i visokom neurednom punđom, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale.

Supružnici već prave mjesto za prinovu u svojoj obitelji. Još u travnju kupili su vilu u Kaliforniji vrijednu oko 400 milijuna kuna s više nego dovoljno prostora za, uskoro, peteročlanu obitelj.

Jednom prilikom Behati je izjavila kako želi petero djece.

"Uvijek smo znali da želimo još jedno. Pa mislim da sam ja u te dvije godine, kada sam imala dvije bebe mlađe od 2 godine, rekla: 'Nemoj ni pomišljati na to, ali također želim petero djece. Iako, nikad ne reci nikad!".

Prisjetimo se, Behati i Adam upoznali su se zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni. Naime, američki mediji izvještavali su da je Levine započeo vezu s Prinsloo dok je još bio s Annom. Navodno je s Anni prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i slomio joj srce, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama.

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga se poznati zavodnik ispričao svojim bivšim curama koje je povrijedio. To je od njega tražila Prinsloo, s kojom je dobio kćeri Dusty i Gio.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Kate Middleton obukla crninu i vratila se obavezama, a iako je pokrila oči, izraz njezina lica sve govori

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Reakcije na zadnji govor Meghan Markle više su nego oštre: "Ona je najotrovnija žena koja izaziva razdor"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS