Oglas

10 glumaca kojima je srce veće od ega

PR PR

Iako nam se može učiniti da se u medijima više spominju "mušice" holivudskih zvijezda, istina je da među slavnim glumcima ima puno onih kojima je srce veće od ega. Evo nekih od njih…

KINOFILMhrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Hollywood je mjesto glamura, velikih uloga i – velikih ega. Ne čudi stoga što mediji vrlo često izvještavaju o ekscesima glumaca. Jedan od najpoznatijih dogodio se tijekom najvažnijeg događaja u filmskoj industriji. Naime, tijekom svečane dodjele Oscara 2022., Will Smith je na pozornici ošamario Chrisa Rocka zbog šale o njegovoj supruzi Jadi Pinkett Smith. Iako se Smith kasnije ispričao, dobio je 10-godišnju zabranu prisustvovanja Oscarima, piše Kinofilm.

Puno medijske pažnje izazvao je i kontroverzni razvod Johnnyja Deppa i Amber Heard. Njihova dugogodišnja pravna bitka finale je imala u sudnici gdje je pak razotkrivena toksična priroda njihovog odnosa. Sve je to imalo značajnog utjecaja i na njihove karijere. Ovaj bismo niz mogli nastaviti Ezrom Millerom, Shiom LaBeoufom, Armiejem Hammerom…, no umjesto nizanja priča o nasilničkom ponašanju, obiteljskom nasilju ili pak seksualnom zlostavljanju pa čak i optužbama za kanibalizam, podsjetit ćemo da u Hollywoodu nije baš sve tako crno. Iza nasmijanih lica i elegantne odjeće, u kojoj glumce gledamo na crvenim tepisima, nerijetko se kriju i neke od najljubaznijih i najpristupačnijih zvijezda. Umjesto egom, one se vode izrekom poznatog perzijskog filozofa, Mevlane Dželaludina Rumija koji je rekao: "U ovom svijetu u kojem možeš biti bilo što, budi ljubazan". Evo o kome je riječ…

Keanu Reeves

Keanu je, među svojim kolegama, možda i najpoznatiji po skromnosti i ljubaznosti. Priča o njegovim ljubaznim gestama je na pretek – od toga da se vozi podzemnom željeznicom i ustupa mjesto, do donacija u dobrotvorne svrhe bez želje za medijskom pažnjom. Poznat je po tome što nikad ne odbija fotografiranje s fanovima koje ponekad preraste u razgovore. Naime, puno se pričalo o situaciji 2022. kad ga je u njujorškoj zračnoj luci, nakon leta iz Londona, jedan mladić zamolio za fotografiju te počeo zapitkivati gdje je bio, zašto. Pitao ga je vozi li Formuli 1, zašto je u New Yorku, koliko će se zadržati u gradu… Glumac je odgovorio na svako pitanje, a kad ih je mladiću ponestalo, počeo j eon njega zapitkivati: gdje je bio u Europu, koje je galerije posjetio, što mu se najviše svidjelo…

Ne čudi zato da se, zbog njegove pristupačnosti i iskrene pažnje prema drugima, Keanu Reeves često naziva "najljubaznijim čovjekom u Hollywoodu".

PROČITAJTE VIŠE NA KINOFILMU:

James Cameron ‘kaparirao’ svoj sljedeći projekt koji nema veze s ‘Avatarom’
Batman je prvi superheroj koji dobiva zvijezdu na Hollywoodskoj stazi slavnih
Box office Hrvatska: Bubimir se dobro drži u drugom vikendu, ‘Ne govori zlo’ imao odličan start

Tom Hanks

Ako postoji netko tko zrači dobrotom, to je onda Tom Hanks. Glumac je poznat po srdačnom ophođenju s fanovima i suradnicima. Bilo da se radi o potpisivanju autograma, strpljivom odgovaranju na pitanja ili jednostavnom osmijehu, on uvijek širi pozitivnu energiju. Prije desetak godina oduševio je studenticu koja je nacrtala Hanksa u svim njegovim ulogama. Na predstavljanju jednog filma te je crteže dala njegovom agentu, a on se ubrzo vratio kako bi joj rekao da ju Tom Hanks želi upoznati. Razgovor je završio s njegovim obećanjem da će joj pokloniti jednu od pisaćih mašina iz svoje kolekcije, a nakon nešto više od mjesec dana, pošiljka s mašinom i vlastoručno potpisanom porukom, došla je na njezinu adresu.
No, prilaze samo njemu, glumac zna prići i ljudima na ulici ili parku. Puno se pisalo o tome kako je uletio u kadar mladencima koji su se slikali u parku i napravio niz fotografija s njima. Jednom je, ne samo odgovorio na pismo obožavateljice, nego i organizirao upoznavanje, a tijekom jednih izbora za američkog predsjednika, novinarima koji su čekali ispred Bijele kuće, poslao je ogromnu količinu kave. To su samo neke od brojnih situacija kojima je Tom Hanks više puta pokazao da je prvo čovjek, a tek onda i holivudska zvijezda.

Tko su ostali glumci uz čija se imena najčešće veže pridjev ljubazan ili ljubazna, pročitajte na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS