Fanovi su malo i zabrinuti

Procurila snimka u kojoj se maleni princ George žali tati na jednu stvar, evo što ga je to mučilo!

Princ George Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Princ George stigao je na Wimbledon u elegantnom odijelu, u kojem mu je čini se bilo nesnošljivo vruće.

Najstariji sin britanske vojvotkinje Kate Middleton i princa Williama, 8-godišnji princ George bio je jedna od glavnih zvijezda tribina ovogodišnjeg Wimbledona gdje je svim srcem navijao za Novaka Đokovića, a sada se pojavila njegova nova snimka koja je malo zabrinula obožavatelje kraljevske obitelji.

Naime, na društvenim je mrežama objavljena snimka na kojoj maleni George govori princu Williamu da mu je prevruće u odjeći koju nosi na sebi dok je temperatura zraka iznosila 28 stupnjeva Celzijusevih. Na njoj se vidi kako grli oca i govori mu da se osjeća dobro, ali ubrzo se požalio da mu je vruće u elegantom odijelu što se vidi i na nekim fotografijama.

Nije trebalo proći puno vremena da korisnici društvenih mreža izraze zabrinutost zbog toga što je mladiću previše toplo, a kraljevski urednik Robert Jobson je zaključio da iako su William i Kate poštovali pravila odijevanja All England Cluba, nitko ne bi imao ništa protiv da George nosi nešto manje formalno.

Fotografije s tribina pokazuju brižnog oca Williama kako provjerava svog sina dok se on pokušava ohladiti u odijelu s kravatom koje je nosio.

"Zašto ga oblače u odijelo i kravatu i to po ovoj vrućini", "Jadni princ George u košulji, kravati i sakou po toj zagušljivoj vrućini", komentirali su neki. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS