Gamerski dvoboj

Lidija Bačić kao Kitana! Tko je dovoljno hrabar zaigrati Mortal Kombat?

Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kako se Lidija Bačić snašla u ulozi princeze Kitane koja je već svojom prvom pojavom u popularnoj igrici plijenila pažnju i mnogima ubrzavala puls, pratite u prijenosu uživo.

U Linksu, prodavaonici s velikim izborom informatičke opreme, prijenosnih računala, sportske opreme, televizora, audiouređaja i videouređaja, u tijeku je gamerski dvoboj u kojem sudjeluje najhrabriji i naspretniji posjetitelj. Glavni protivnik ambasadorica Linksa – Lidija Bačić. 

Na zagrebačkoj Trešnjevci prodavaonicu Links od jutra je posjetio golem broj ljudi. Redovi su se ispred poslovnice stvorili još prije otvaranja. Takve prizore ne vidimo više samo u američkim filmovima već i u Hrvatskoj. Posebno velika gužva stvara se u prodavaonicama informatičke opreme koja u ostatku godine ima gotovo dvostruko veće cijene.

Osim primamljivih popusta na laptope, razne komponente, računalnu periferiju, igraće dodatke, sportske satove i dronove, u Links su posjetitelji stigli i zbog središnjeg događaja – gamerskog dvoboja.

Počeo je u 17 sati, a igra se dobro poznata igirca Mortal Kombat. Glavni su protivnici Marko Lončar, jedan od najboljih fitness trenera u Zagrebu, Igor Belan, osnivač HCL-a, najvećeg gaming portala u regiji, i Lidija Bačić, pjevačica koja je samo za ovu prigodu ušla u kostim Kitane.

Kako se Lidija snašla u ulozi princeze koja je već svojom prvom pojavom u popularnoj igrici plijenila pažnju i mnogima ubrzavala puls, pratite u prijenosu uživo.

Možda je važnije pitanje kako su se snašli oni koji su se odvažili zaigrati gamerski dvoboj protiv zanimljive protivnice?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS