Daniela Marasović Krstulović

Opara je postao gradonačelnik Splita. No, tko je prva dama tog grada?

showbuzz DNEVNIK.hr

Andro Krstulović Opara (HDZ) novi je splitski gradonačelnik. Prema privremenim rezultatima osvojio je 46,19 posto glasova, dok je Željko Kerum osvojio 44,30 posto. I tako je Opara postao prvi čovjek Splita. No, tko je prva dama tog grada?

Andro Krstulović Opara je u utrci za splitskog gradonačelnika na lokalnim izborima imao najbolju moguću podršku - i to onu supruge Daniele Marasović Krstulović. Ovaj uspješan par može se pohvaliti s 30 godina braka iza sebe u kojem imaju troje djece.

Daniela Marasović Krstulović je liječnica-internistica, subspecijalistica reumatologinja i klinička imunologinja u Kliničkom bolničkom centru Split te docentica na Medicinskom fakultetu u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Ova akademski obrazovana prva dama Splita voli slušati rock glazbu, a uza sve poslovne i obiteljske obveze stigne naći i vremena za sebe pa se tada bavi plivanjem, skijanjem i pješačenjem.

"Nakon trideset godina života s Androm, zajedničkih pothvata, podizanja obitelji i naših karijera, potpuno sigurno mogu reći kako je Andro u našim najzahtjevnijim trenucima uvijek bio spreman za iskorak umjesto za oprezno i suzdržano kalkuliranje. Zbog njegovih profesionalnih izazova u više navrata živjeli smo izvan Splita, ali smo uvijek bili suglasni u tome da se želimo vratiti u Split i baš ovdje podizati obitelj. Uvijek sam znala da njegovu privrženost obitelji dijelim s njegovom ljubavi prema Splitu", prenosi Slobodna Dalmacija njezinu izjavu o suprugu prije nego je postao gradonačelnik Splita.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS