srpska zvijezda u šoku

Drama u domu Nataše Bekvalac: Nepoznati muškarac upao u njenu kuću, pjevačica ga zatekla dok se igrala s djecom

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nataša Bekvalac dala je policiji, koja istražuje slučaj, izjavu o cijelom incidentu te je kasnije odlučila s kćerima Hanom i Katjom napustiti imanje.

Pjevačica Nataša Bekvalac (39) doživjela je pravu dramu u nedjelju prijepodne, piše srpski Blic

Naime, u njezinu je kuću u Čeneju, prigradskom naselju Novog Sada upao nepoznati muškarac sa cvijećem i poklonom, a Nataša ga je tražila da ode čim ga je spazila. 

Pjevačica je pozvala i policiju koja je brzo reagirala te provodi istragu. Bekvalac u kući živi s kćerima Hanom (12) i Katjom (2), a srpski Alo tvrdi da je nepoznati muškarac na ulaznim vratima sreo Natašinu majku Miru koja ga je pitala zašto je došao. On joj je rekao da je prijatelj pjevačice. 

"Mira ga nije željela pustiti u kuću, međutim, on je prošao pored nje i rekao joj da će sam potražiti svoju prijateljicu. Žena od šoka nije znala kako da reagira, a u tom trenutku se pojavila i Nataša, koja je sve vrijeme bila sa kćerima u dvorištu", rekao je izvor za Alo.

Nataša je rekla nepoznatom čovjeku da odmah ode jer će pozvati policiju. "Bila je veoma uplašena, međutim, nije htjela to pokazati, a kada je vidjela da muškarac bježi iz njene kuće, istog trenutka je pozvala policiju", rekao je izvor. 

Iz Natašine tima za odnose s javnošću su rekli da je pjevačica bila na razgovoru u policijskoj postaji kako bi ispričala sve o incidentu. Nakon cijele drame, kako piše srpski Blic, Nataša je odlučila napustiti imanje sa svojim kćerima jer je potresena događajem. 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS