skupa su godinama

Malo tko je prepoznao glumca zbog neobičnog dodatka na licu, prošetao u društvu lijepe djevojke

showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Schwarzenegger bio je na vađenju umnjaka, a potpora mu je bila djevojka, manekenka Abby Champion.

Patrick Schwarzenegger (26) privlačio je pozornost prolaznika dok je šetao ulicom sa svojom djevojkom Abby Champion (23). 

Sin akcijskog junaka Arnolda Schwarzeneggera viđen je u Los Angelesu u sportskoj odjeći i s ledenim oblogom pričvršćenim za lice nakon što je bio na vađenju umnjaka. Patrickova djevojka, manekenka Abby je također bila u opuštenom izdanju i nosila je tajice i crnu majicu s kratkim rukavima. 

Inače, par je u vezi više od četiri godine. Prošle godine su zajedno odradili kampanju za traper odjeću Calvina Kleina. Privukli su pozornost seksi fotografijama na kojima izmjenjuju poljupce. 

Par se rijeko pojavljuje skupa na crvenom tepihu, a glumac je svojedobno progovorio o njihovoj vezi. "Mislim da je najbolji dio što ju imam uz sebe to što uvijek navija za mene i želi mi najbolje te to i izvlači iz mene. Uvijek govorim da u vezi jedno drugome morate biti najveći navijač, pomoći nekome da se još izgradi. I ona to radi za mene", ispričao je Schwarzenegger. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thebiggchillofficial frozen yogurt in Los Angeles, California. Honestly my favorite frozen yogurt hands down. Great heaping amount of cookie dough. A classic.

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Patrick i Abby su se prvi put pojavili zajedno u javnosti u ožujku 2016. na Tjednu mode u Milanu. Prema pisanju američkih medija, manekenka je osvojila simpatije glumčevih roditelja Arnolda i Marije Shiver, ali i njegovog brata i sestara. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS