Vješto ga je podržavala s tribina

Saudijski izbornik zaveo je udovicu jednog od najuspješnijih trenera, a zbog bijesnih navijača umalo je izgubio kćer

Herve Renard Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Zainteresiranost javnosti na Svjetskom je prvenstvu itekako podigao trener Saudijske Arabije Herve Renard, a pozornost je na tribinama plijenila njegova djevojka i udovica pokojnog senegalskog izbornika.

Svjetsko prvenstvo ove je godine puno iznenađenja, a jedno od njih svijetu je pripremio i izbornik Saudijske Arabije pobjedom nad moćnom Argentinom.

Herve Renard upisao je povijesni uspjeh, a pažnju na tribinama plijenila je i njegova poznata partnerica Viviane Dieye.

Snimke koje kruže internetom pokazale su i da se Viviane nakon jednog od golova rasplakala, a utješile su je članice njezine obitelji.

I Viviane i Herve iz prvih brakova imaju troje djece. Viviane s pokojnim suprugom ima Enza, Noaha i Maevu, a Herve ima Candide, Audrey te Kevina.

Za Herveovu kćer Candide veže se i jedna priča iz vremena dok je njezin otac bio trener Maroka. Na jednoj od utakmica 25-godišnjakinja je doživjela žestoke napade, koji su Herveu natjerali suze na oči.

Candide je oca čekala ispred svlačionice kad su je napali bijesni lokalni navijači, a zaštitari su je udarili palicama te su je kasnije morali iznijeti van.

Inače, Candide je vrlo popularna u Francuskoj, a pojavila se i u nekoliko reality showova.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Šuput objavila jednu od luđih fotografija, ne zna se krade li veću pažnju ona ili rekvizit pored kojeg je pozirala

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS