Opa!

U poluprozirnoj haljini prezgodna Tamara pokazala noge, pogledajte ovaj izazovni outfit koji je odabrao Grubnić!

Tamara Loos Nova TV 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Tamara Loos u sedmoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' oduševila nas je u još jednoj dosad neviđenoj kreaciji.

Tamara Loos iz emisije u emisiju iznenađuje nas novim modnim kombinacijama koje za nju priprema Marko Grubnić, a u sedmoj epizodi ''Plesa sa zvijezdama'' zasjala je u divnoj crnoj haljini. 

U prošloj emisiji stigla je na pozornicu u ljubičastoj haljini koja je isticala njezinu figuru, a izgledala je baš poput lutke Barbie.

Tamara se u voditeljskoj ulozi savršeno snašla, a komplimenti na njezin nastup ne prestaju stizati ni dva mjeseca nakon početka ovogodišnje sezone showa.

Loos je jedna od onih žena koje svojim izgledom izazivaju nevjericu jer se od prvog pojavljivanja na malim ekranima gotovo uopće nije promijenila. No ona se s tim ipak ne bi složila.

"Hahaha, ja itekako vidim promjenu. I iznutra i izvana. Neću ići u detalje što se fizičkog izgleda tiče jer ako otkrijem svoje nesigurnosti, onda ću i vama skrenuti pažnju na njih, a draže mi je da mislite da sam mladoliki čarobnjak sa super trikovima", skromno nam je rekla uoči početka nove sezone.

  1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS