Rijetko ih viđamo!

Lijepe supruge srbijanskog predsjednika i bivšeg ministra ukrale svu pozornost u usklađenim modnim kombinacijama

Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Na premijeru jedne predstave u Beogradu stigle su i supruge predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te političara Aleksandra Vulina.

U Beogradu je održana premijera predstave ''Vatra'', a među brojnim visokim gostima koji su stigli tamo su se našle i supruge srbijanskih političara, predsjednika Aleksandra Vučića te bivšeg ministra policije Aleksandra Vulina.

Dvije dame za taj su događaj odabrale tamne kombinacije s kojima su se poprilično uskladile. Obje su nosile crne dugačke kapute i odjeću te su ih kombinirale s crvenim čizmama, točnije bordo i kričavo crvenom. A sve su dodatno upotpunile i takvim nijansama ruževa za usne.

Predsjednik Srbije u braku je s brinetom Tamarom Đukanović od 2013. godine. Tamara je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, a srpski mediji pišu da je od 2010. godine radila u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Zajedno imaju sina Vukana, koji se rodio 2017. godine, a 2014. godine Tamara je trebala roditi djevojčicu po imenu Neva, ali je bebino srce prestalo kucati.

Prije Tamare Vučić je bio u braku sa Ksenijom Vučić, s kojom ima dvoje djece, Danila i Milicu.

Bivši ministar policije Vulin u braku je s plavušom Natašom Vulin. O toj ljepotici ne zna se puno, ali prije nekoliko godina bila je direktorica marketinga u jednoj kompaniji. Srpski mediji pisali su da par ima troje djece, ali nikakvi detalji o njima nisu poznati javnosti.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS