Odvojen od obitelji

Rođendan sina princa Harryja u sjeni krunidbe: Archie ima četiri godine, slavlje je pripremila Meghan u Americi!

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Iako je danas velika pompa oko njegova djeda kralja Charlesa, Britanci slave i malog princa Archieja, koji danas ima četiri godine.

Velika Britanija i cijeli svijet danas imaju uprte oči samo u kralja Charlesa koji će danas biti okrunjen za kralja, ali mnogi od stanovnika prisjetili su se i njegova unuka princa Archieja, koji će danas proslaviti četvrti rođendan.

Archie, međutim, kao što je dobro poznato, neće biti na krunidbi sa svojom sestrom Lilibet i majkom Meghan Markle, ali princ Harry stigao je u London.

Prema izvorima, Meghan Markle sinu je pripremila manju rođendansku zabavu u Santa Barbari, kamo će doći Meghanina majka i prijateljice s djecom, a da stigne na proslavu njegov rođendan, Harry će prvom prilikom sjesti na privatni avion i odletjeli natrag u SAD kad ceremonija završi.

Britanci su se tako Archieja prisjetili i na društvenim mrežama te mu poželjeli sve najbolje.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Princ Harry konačno se pojavio u Londonu, a način na koji je doputovao nitko nije očekivao!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Vesna Škare Ožbolt uživala je u izlasku sa svojom kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS