Vole privatnost

Zajedno su već 10 godina, ali o njihovoj vezi se jako malo zna: On je za nju srodna duša, no brak ih ne zanima!

Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 2 Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Winona Ryder i njen dečko Scott Mackinlay Hahn zajedno su već 10 godina. O svom privatnom životu ne pričaju puno i ne eksponiraju se kao ostali slavni parovi.

Poznata svjetska glumica Winona Ryder u vezi je s modnim dizajnerom Scottom Mackinlayem Hahnom već deset godina i, iako ih neki smatraju savršenim parom, ovo dvoje ne planira brak niti djecu.

Bliski izvori potvrdili su za Us Weekly da im to nije prioritet.

''Možda će se na kraju i vjenčati, ali to nikada nije bio prioritet, niti osnivanje obitelji'', podijelio je blizak izvor.

''Winona voli ono što imaju i oni su savršeno zadovoljni'', rečeno je.

Prije Scotta, Winona je imala prilično zanimljiv ljubavni život, a izlazila je s mnogim poznatim holivudskim zavodnicima.

Ranih 90-ih Winona je izlazila s Johnnyjem Deppom, a kružile su priče kako je mladi par čak bio i zaručen.

Početkom 2000-ih, Winona je bila u vezi s Mattom Damonom, a povezivalo ju se i s mnogim drugim muškarcima poput Jimmyja Fallona, popularnog televizijskog voditelja, Vala Kilmera, Davida Pirnera, Roba Lowea i tako dalje.

No pravu ljubav pronašla je u modnom dizajneru.

''Winona je pronašla svoju srodnu dušu u Scottu koji je pravi džentlmen i super uspješan, ali voli letjeti ispod radara i uživati u njegovom uspjehu na skroman način, baš kao i ona'', rekao je izvor za Us Weekly.

Par navodno živi u San Franciscu, a ponekad zbog obveza odlaze u Los Angeles.

''Neko vrijeme sam bila slobodna, onda sam krenula u veze, ali jednostavno nisam znala kako da to uspije! A brak… Ne znam baš…'', rekla je glumica jednom za Net-a-Porter.

''Radije bih da se nikad nisam udala nego da sam se nekoliko puta razvela. Nije da ima nešto loše u razvodu, ali mislim da to ne bih mogla učiniti da do toga dođe'', rekla je Winona i dodala kako su za njeno mišljenje krivi njeni roditelji.

''Kada su tvoji roditelji ludo zaljubljeni 45 godina, tvoji su standardi stvarno visoki.''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naš poznati par zbog opasnih fotki završio na stranicama britanskog medija, nedavno su se vjenčali i zbog ovog postali prava senzacija!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Ni 23 godine razlike nisu ih spriječile da održe svoju ljubav! Glumac i redateljica obnovili bračne zavjete

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS