Znamo što ćete voziti ovog ljeta!

showbuzz DNEVNIK.hr

Znamo što ćete voziti ovog ljeta!

Povodom promocije 208ice, Peugeot organizira event na kojem možete osvojiti upravo njihov najnoviji model. Dođite pred MSU u subotu 19.svibnja u 17 sati i zaplešite s Davorom Gobcem i drugim plesačima na jedinstvenom eventu u čast novog 208. Na eventu vas čekaju iznenađenja, kao i pokloni za sve koji prisustvuju, a jedan sretnik ili sretnica osvojit će Peugeot 208 na 2 mjeseca tijekom ljeta i plaćeno gorivo!

Više informacija kako osvojiti atraktivnu 208icu i dobiti ostale nagrade možete saznati na Peugeot Hrvatska Facebook stranici, a eventu će se moći priključiti svi koji žele sudjelovati u nagradnom natječaju, ali i prolaznici i oni koji ne žele propustiti ovaj inspirativni događaj.

Event je nastavak događaja koji se povodom lansiranja 208ice odvio krajem travnja u zarebačkom Arena Centru. Na oduševljenje prolaznika, u njemu je uz Davora Gobca sudjelovalo 100tinjak plesača pod koreografskom palicom Larise Lipovac. Video kako je sve izgledalo možete pronaći na YouTube i Peugeot Hrvatska Facebook stranici.

Peugeot 208 automobil je nove generacije, ili bolje rečeno regeneracije. Njegov osebujan stil ostavit će vas bez riječi, a u to ćete se moći i sami uvjeriti ukoliko prisustvujete eventu gdje će biti izloženi modeli. Event koji povezuje umjetnost, zabavu i razna iznenađenja povezan je s glavnim pozicioniranjem 208ice, „neka te tijelo vodi“, što je ujedno poziv da više slušamo i slijedimo svoje instinkte i emocije, a mi vas pozivamo da učinite upravo to 19. svibnja u 17 sati i dođete pred MSU!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS