Kap koja je prelila čašu

S oženjenim muškarcem prešla prijateljsku granicu?

showbuzz DNEVNIK.hr

Kap koja je prelila čašu u bračnom životu Šelendića je Malinino ponašanje na rođendanu obiteljske prijateljice. Šuška se i da je pod utjecajem alkohola prevarila muža!

Prema pisanjima tjednika Story, na rođendanu obiteljske prijateljice Daniele Buble Korejzl, Malina je bila pod utjecajem alkohola. Prepucavala se s uzvanicima, gotovo porazbijala lustere, a navodno su je i zatekli u toaletu s Željkom Dodderom s kojim je te večeri prešla prijateljsku granicu. Željko je prijatelj bračkom para Korejzl i unuk preminuloga vlasnika Dinersa. Situacija je dodatno komplicirana jer su i Željko i Malina oženjeni!

'Nisam bio na spomenutom događaju tako da ne mogu komentirati što se ondje dogodilo', rekao je za časopis Story. 'Ja sam ozbiljan poslovni čovjek kojem ne treba medijska eksponiranost i koji želi napraviti ozbiljan i veliki posao u Kataru. Vratit ću se u Hrvatsku za dva, tri tjedna i onda ću u miru sa suprugom raspraviti naš odnos i odlučiti u kojem će se smjeru dalje razvijati', dodao je.

Posljednjih se tjedana navodni razvod Maline Grahek i Josipa Šelendića našao u centru medijske pažnje. Navodno je Šelendić poručio Malini da se mora iseliti iz obiteljske kuće, što je ona i učinila. Ovoga puta, svoju stranu priče otkrio je Josip Šelendić za časopis Story.

Problemi su nastali nakon što se Malina navodno verbalno i fizički sukobila na rođendanskoj proslavi svoje prijateljice u jednom zagrebačkom klubu nakon čega ju je Josip zamolio da se iseli iz kuće.

Ako dođe do njihovog razvoda, procjenjuje se da bi mogao biti jedan od najskupljih u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS