Tako to rade zvijezde

Na koje sve 'gluposti' poznati troše gomilu novca!

showbuzz DNEVNIK.hr

Avionska karta za šešir, lubanja dinosaura, aparat koji tjera duhove... samo su neke od stvari na koje zvijezde troše basnoslovne iznose.

Pjevač grupe U2 Bono zaboravio je svoj šešir kad je krenuo na nastup u Italiju pa je angažirao asistente da mu ga dostave iz Londona što prije. Tako je šešir doputovao avionom, a plaćena mu je i karta u iznosu od 2.000 dolara, prenosi Mondo pisanje američkih tabloida.
Glumac Nicola Cage svojevremeno se s glumcem Leonardom di Capriom natjecao na jednoj aukciji pri kupnji lubanje dinosaura. Cage je dao bolju ponudu te lubanju 'dobio' za 276.000 dolara.

Lady Gaga se boji natprirodnog pa je kupila elektronski aparat koji 'tjera' duhova. Za njega je izdvojila čak 50.000 dolara.
A kad ne kupuju lubanje i aparate za borbu protiv duhova, zvijezde i na najobičnije stvari troše nevjerojatne iznose.
Beyonce tako nosi samo 'Balensijaga' tajice te posjeduje kolekciju vrijednu 100.000 dolara. Victoria Beckham pak obožava model torbe 'Birkin' modne kuće 'Hermes'. Za kupovinu ove torbe čeka se i više mjeseci, a primjerak stoji od 9 do 150 tisuća dolara. Victorijina zbirka se procjenjuje na oko dva milijuna dolara.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS