Glumac 'Zelene milje' koji je oženio 16-godišnjakinju

'Bila sam djevica kad sam se udala'

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Doug Anthony Hutchison je nakon objave vijesti o vjenčanju sa 16-godišnjom Courtney Alexis Stodden šokirao javnost. Sada žele vlastiti reality show!

Već smo vas prije izvijestiti o kontroverzi koja je uzdrmala Hollywood, ali i šire! Glumac 'Zelene milje' Doug Hutchison i njegova teen mladenka odlučili su javno progovoriti o svojoj vezi i opravdati svoje postupke.

Upoznali su se na satovima glume za koje je mladoj Courtney rekla jedna prijateljica. Kako joj je mama i menadžerica i upravlja njenom karijerom, odlučila joj je platiti satove glume. Poslala je Dougu mail i na početku je sve bilo vrlo profesionalno.
No, kako je mlada Courtney živjela u državi Washington, a Doug je bio u Los Angelesu, tinejdžerka se odlučila na romantičan potez. Par se počeo dopisivati mailovima i zaljubili se! Doug je priznao da kad je vidio njenu sliku na internetu mislio da ima bar 20 godina, i šokirao se kad je saznao da ima tek 16!

Nakon početnog negodovanja, roditelji su tinejdžerki dali dopuštenje i blagoslov za udaju, tako da se par vjenčao u Las Vegasu. Courtney je priznala da je bila djevica kad se udala za Douga. 'Blagoslovljena sam prekrasnim poklonom. Bog me blagoslovio srodnom dušom i jako sam zahvalna na tome', rekla je 16-godišnjakinja. 'Uvijek se zezamo da Courtney zapravo ima 36 koliko je zrela, a ja da imam 21 iako mi je zapravo 51. Ponašam se kao klinac', rekao je Doug.

Ovaj par se nikako ne srami pričati o sebi. U skoroj budućnosti planiraju i proširiti obitelj. Uz to, žele i vlastiti reality show.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS