Nevjerojatna isprika - biste li povjerovali?

'Spavali smo odvojeno zbog poslovnog sastanka'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon povratka s medenog mjeseca u Južnoj Africi, princ i princeza od Monaka održali su konferenciju za novinare zbog napisa da su se na medenom mjesecu posvadili.

Bila im je želja opovrgnuti i tračeve o bračnim nesuglasicama koje su počele i prije svečanog dvodnevnog vjenčanja početkom srpnja, kad je u javnost procurila informacija da je Charlene uhvatila Alberta u preljubu te da joj je oduzeta putovnica kako ne bi napustila Alberta i pobjegla.

'Moja obitelj često je bila ne meti zlobnih komentara koji su dolazili od ljubomornih ljudi. Neki od njih takve priče izmišljali su i dok smo Charlene i ja bili u Africi', objašnjavao je princ. Kaže da se slatko smijao sa Charlene čitajući da su spavali u odvojenim hotelima. No, potvrdio je da je to istina, ali razlog nije bila njihova svađa, nego nešto drugo.

'Spavao sam u drugom hotelu tog dana jer sam rano ujutro imao poslovni sastanak koji je bio vrlo blizu hotela u kojem sam odsjeo. To je jedini razlog, a ne bračna svađa', prilično neuvjerljiv bio je Albert. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS