Na proslavi 60. obljetnicu škole

Vjekoslava Huljić: Muža sam našla u osnovnoj školi!

showbuzz DNEVNIK.hr

Sudjelujući u proslavi 60. obljetnice splitske Osnovne škole Bol, Vjekoslava Huljić se prisjetila svojih školskih dana.

Tom prigodom, samozatajna Vjekoslava, koja izjave inače daje na kapaljku, raspričala se pred kamerama InMagazina.

'Tu sam počela pisati u školskom listu Cvrčak, onda sam imala sreću da su prepoznali moj trud, hajmo reći talent za pisanje, te sam već u osnovnoj školi dobila mnoge nagrade.' Vjekoslava je otkrila kako su ona i suprug Tonči pohađali istu osnovnu školu: 'Zapravo mi se onda nismo poznavali, bili smo u suprotnim turnusima, nego eto, kad se sjetim svih događaja iz škole onda se nekako sama sebi nasmijem, zapravo muža sam našla u osnovnoj školi.'

Na kritike njezinih stihova za hitove 'Sijamski blizance' ili 'Minus i plus' grupe Magazin, slavna Splićanka se nikad nije osvrtala. 'Ako nekad netko ima nekakve primjedbe u vezi tekstova, mislim da je pravi argument da se radi o zabavnoj glazbi. Ja imam na stotine pjesama i stojim iza svake, i iskreno se radujem uspjehu svakog svog izvođača', izjavila je Vjekoslava.

U nesvakidašnjem druženju bivših i sadašnjih učenika splitske Osnovne škole Bol, djecu je najviše zanimalo kakav je četrdesettrogodišnji Slaven Bilić bio u njihovim godinama. 'Bio sam ok, bio sam odličan učenik, a ovako nisam baš bio miran, ali je sve to bilo u granicama pristojnosti. Bio sam sportaš, volio sam društvo, stalno smo bili na ulici, ali se i učilo', kazao je Slave.

Ne propustite pogledati video prilog InMagazina.

>> Slaven Bilić: Moje mucanje su svi prihvatili lakše od mene

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS