Nakon tri godine

Tony Parker i 'kućanica' Eva raskinuli brak

showbuzz DNEVNIK.hr

Razvod između lijepe glumice i Tonya Parkera je gotova stvar. Nakon silne medijske pompe i priopćenja za medije par je službeno razveden.

Tri godine braka sada su stvar prošlosti i oboje su slobodni kao ptičice. 'Eva je sretna i nastavlja sa svojim životom', izjavljuje bliski prijatelj lijepe kućanice.

Tridesetpetogodišnja glumica košarkaša Tonya upoznala je 2004. godine, a dvije godine kasnije objavila je njihove zaruke.
Usprkos izrečenim zavjetima i glamuroznom vjenčanju koje se dogodilo u srpnju 2007. u Francuskoj Eva je u studenom prošle godine objavila kraj svog braka a kao razlog je navela 'nepomirljive razlike'.

U medijima je odjeknula vijest kako je dvadesetosmogodišnji Parker slao neprimjerene SMS poruke Erin Barry koja je inače bila partnerica njegovog suigrača.

>> Eva Longoria: Razvod me neće spriječiti da posvojim dijete!

Ovo je bilo nemirno razdoblje za lijepu glumicu koja je čak nedavno preživjela i bankrot svog restorana Beso u Las Vegasu, nakon samo dvije godine poslovanja.

No Eva ne gubi vrijeme, naime u američim medijima šuška se o njenom druženju s Eduardom Cruzom, mlađim bratom poznate glumice Penelope.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS