Skriva prošlost kao zmija noge

Tko je zapravo čovjek kojeg ljubi Severina?

showbuzz DNEVNIK.hr

Svi se pitaju tko je zapravo Milan Popović, poznat još kao srpski Kralj bakra.

Mediji ne prestaju brujati o novoj ljubavi Severine Vučković - srbijanskom poduzetniku navodno teškom milijune dolara. Milan Popović koji je godinama živio u Sjedinjenim Državama i Rusiji misterij je i srbijanskim medijima. Svakoga dana objavljuju se podaci iz Popovićeve biografije koji se već sutradan pokažu netočnima. Svi se pitaju tko je zapravo čovjek kojeg ljubi Severina.

>> Gdje Milan Popović seli Severinu?

>> Severina i Milan Popović u privatnom zrakoplovu odletjeli iz Zagreba

Konobar iz Rijeke je simpatičan i zgodan, no milijuni su ipak milijuni - bila je prva rečenica kojom su srpski mediji ironično komentirali Severininu naglu opčinjenost novim dečkom, tajkunom Milanom Popovićem zbog kojeg je ostavila zaručnika Slavka Šajinovića. A tko je zapravo gospon Milan? U moru informacija u srbijanskim medijima isplivao je podatak da je Sevkin novi dečko sin Titova generala Jove Popovića.

Ako je taj podatak točan i ako je general Jovo Popović uistinu Milanov otac, onda je riječ o osobi koja je između ostalog bila i, vjerovali ili ne, Titov dvojnik. Isti Jovo Popović bio je na čelu nekadašnjeg Instituta bezbednosti, a nagađa se i da je postao spretan trgovac jugoslavenskim naoružanjem. Jovo Popović se na srbijanskim portalima spominje i u kontekstu organizacije stvaranja dvojnika Sadama Huseina.

Potvrđeno nam je kako Milan Popović rijetko priča o obitelji. Njegovo rodoslovlje ne znaju ni bliske mu osobe. Jedino što je zasad potvrđeno jest to da je suvlasnik valjaonice bakra čiji prihodi prelaze milijardu dolara na godinu. Milan je poznat i kao partner Igora Altuškina, 66. najbogatijeg Rusa na Forbesovoj ljestvici. Neki anonimni članci na forumima i internetskim stranicama optužuju Altuškina da je upravo uz pomoć Popovića novac iz svojih tvrtki prebacivao na porezne oaze poput Cipra.

No, Severinin sadašnji ipak ima neke sličnosti s njezinim bivšim. I Milana poput Slavka zanima ugostiteljstvo. U ruskom tisku srpski tajkun Popović spominje se kao jedan od suvlasnika jednog od najposjećenijih noćnih klubova u Moskvi. U Miamiju, gdje posjeduje luksuzni apartman, Milan je svojevremeno navodno imao lanac kafića i jednu od najvećih i najpoznatijih diskoteka. Danas su objavljene fotografije na kojima je zabilježeno kako Severina i Milan odvojeno napuštaju zagrebački dom naše pjevačice. S obzirom da su u prtljažnik automobila ubacili popriličan broj kovčega pretpostavlja se kako su otputovali na najavljeni odmor u Miami.

Posjetite IN magazin!
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS