'Nismo razmažene'

Tamara i Petra Ecclestone nemilice troše očev novac

showbuzz DNEVNIK.hr

U samo dva mjeseca kćeri šefa Formule 1 na svoje potrebe i imovinu su potrošile pravo bogatstvo, ali očevo. Samo za pseću hranu izdvojile su 68 000 kuna.

Tamara i Petra Ecclestone nenadmašne su po pitanju rastrošnosti i luksuznom stilu života. U prosincu 2010. godine i siječnju ove godine, kćeri Bernieja Ecclestonea, teškog 2,8 milijardi eura, njegov su račun ispraznile za pozamašne iznose, prenosi Story.

Kupile su dvije londonske vile, za koje su izdvojila 130 milijuna eura, pub The Swag and tails, vrijedan milijun i 800 000 eura, range rover od 96 300 eura, Audi R8 od 120 000 eura, satove i torbice u vrijednosti od 11 5000 eura, te obuću i odjeću za 2 800 eura. Na hranu za osam pasa potrošile su 9 200 eura ili 68 000 kuna te 3 680 eura na šetače pasa. Uz to, za frizure su u samo dva mjeseca djevojke potrošile 3 680 eura.

Tamara u svome londonskom domu ima kino, unutarnji bazen, mini teretanu, umjetnička djela sama Taylora-Wooda i Damiana Hirsta, te kolekciju cipela Christian Louboutin. Starija kći britanskog mogula posjeduje i Birkinicu, i to u 17 boja.

Na komentare da je razmažena Tamara je odgovorila izjavom za Hello!: 'Biti razmažen za mene znači biti upropašten, a ja se doista ne osjećam tako. Zahvalna sam na svemu što imam. Moj je tata naporno radio za to, pa ne znam zašto bih se sramila?!'

Kćeri Riječanke Slavice pokušale su i same nešto zaraditi. Uz voditeljske angažmane, Tamara je četiri mjeseca radila kao Armanijev model, a Petra se okušala u dizajniranju. Iako nemilice troše njegov novac, Bernie tvrdi da njegove kćeri znaju s novcem.

>> Petra Ecclestone za svoju prvu kuću izdvojit će 579 milijuna kuna

>> FOTO Tamara Ecclestone: Puši, pije i ljubi se

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS