Vinkovački raper objavio roman

Shorty: 'Ima tu ljubavi, droge, seksa i alkohola!

showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Bartulović poznatiji kao Shorty odnedavno je postao i pisac. Poznati vinkovački raper objavio je svoj književni prvijenac.

Uvijek vjerujte u svoje snove, poruka je romana 'Iz blata' koji je slavonski raper Dalibor Bartulović Shorty napisao pod tutorstvom dugogodišnjeg prijatelja, Vladimira Bakarića.

'Bez obzira kako teška bila situacija, kad ti govore da si nitko i ništa i da si nula, nema, kad te sruše digneš se! Kad misliš da je gotovo tek onda trebaš ustati, pokazati svima, nasmijati se u facu - da ti to možeš! Ne postoji ta stvar na svijetu koju ne možeš. Sve se može samo ako se hoće', izjavio je Dalibor Bartulović – Shorty za InMagazin.

Kroz roman pratimo sazrijevanje nesuđenog nogometaša Dinka koji proživljava više manje uobičajene tinejdžerske bolesti. 'Ima tu svega i svačega, znači i ljubavi i droge i seksa i alkohola, ali nije to ništa vulgarno', tvrdi Shorty.

Iako je Shorty naglasio kako se nipošto ne radi o autobiografskom romanu priznao je da postoji povezanost između romana i njegova hita 'Dođi u Vinkovce'.

>> Colonia i Shorty u Farmi uživo


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS