Nogometaš skoro napao novinare

VIDEO: Riječ 'prostitutka' razljutila Beckhama

showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da najpoznatiji metroseksualac u nogometnom svijetu ima problema sa ispadima bijesa kada se spomene riječ 'prostitutka'.

Becks je tako pokazao iznimnu osjetljivost na provokacije, pa se nije libio unijeti u lice i užarenim riječima priprijetiti provokatoru koji mu je na ulazu u svlačionicu viknuo: ' Prekini s kurvalukom!'

Ukoliko je nekome promaknulo, podsjećamo da je David Beckham podigao tužbu protiv bivše prostitutke Irme Nici koja je s medijima podijelila navodne vruće scene koje je imala s nogometašem i uzburkala naslovnice tabloida. Uopće ne čudi da je Beckham poprilično ljut, jer je upitno koliko će njegova Posh imati tolerancije na takve izjave.

>> Bivša prostitutka Irma: Beckham nije vrhunski ljubavnik i voli obline!

No, zahvaljujući upravo toj situaciji, Becks je uspio počastiti žedni ženski svijet koji je u tom trenutku vjerojatno više buljio u njegov torzo u krupnom planu, nego što je slušao kako se Becksu kidaju živci! Ukoliko ga poželite vidjeti polugolog na udaljenosti od 10 centimetara, nabijenog česticama bijesa, preporučujemo djevojkama da stoje ispred svlačionice i viču riječ 'prostitutka'. Ništa lakše!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS