Pjevačica zaželjela, Milan ostvario

Popović udovoljio Severininim željama

showbuzz DNEVNIK.hr

Gloria otkriva na kojim destinacijama pjevačica i biznismen uživaju u romantičnim trenucima.

Ljubav između popularnog para, Severine i Milana Popovića, prerasla je u pravu romansu te su nakon odmora na Maldivima svoju jednomjesečnu vezu okrunili posjetom Egiptu, prenosi Gloria.

Srpski biznismen je svakako pogodio destinaciju na koju bi Severina prvo uprla prstom na karti jer je odavno poznato kako je pjevačica fascinirana piramidama, a odlazak u Egipat jedna je od njenih davnih želja.

Tim je svakako gesta njenog novog odabranika ukazala na idiličan odmor na kojem su prvotno uživali u egzotičnoj atmosferi Maldiva gdje su uvjeti privatnosti bili i više nego zadovoljavajući, a sada u zemlji faraona traže novu pustolovnu zadovoljštinu.

Inače, pristup njihovom bungalovu na otočiću Reethi Rahu nisu mogli imati nepozvani gosti, a na plažama Indijskog oceana uživali su u koktelima i romantičnim druženjima gdje je Milan svojoj dragoj često svirao gitaru. U Kairu su pak odsjeli u luksuznom hotelu, a na meti razgledavanja svakako su prvo mjesto zauzimale Keopsova, Kefrenova i Mikerinova piramida u Gizi što su prvo i obišli kako bi Severina ostvarila dugo očekivanu želju.

No, prsten je u cijeloj priči prema riječima Severininog menadžera ipak izostao. Naime, demantirao je napise da je Severina dobila Cartierov prsten u vrijednosti od 30 tisuća eura.

>> Milan Severini: Volim te više od aviona!

U Gloriju su stigli još neki demantiji o Milanu Popoviću, točnije, kolega i prijatelj Vasa Rađenović jasno je izjavio: 'Milan nikada nije bio u braku, nema izvanbračne djece i ne koristi usluge vračara'. No, ujedno je otkrio kako je riječ o čovjeku koji živi na više lokacija, ali obzirom da su mu let avionom predstavlja veliki užitak, to mu nije problem. Čini se da Severina još ima mnogo toga za vidjeti i da njihovom odmoru nije kraj.

'Moglo bi se reći da su mu baze u Miamiju, Moskvi, na Cipru, u Londonu i Beogradu', rekao je Vasa te otkrio kako se svugdje dobro snalazi obzirom da je poliglot i govori čak četiri strana jezika. Prijatelji opisuju Popovića kao osobu koja se ne razmeće novcem, ali zna se dobro zabaviti i uživati u životu,a čini se da imaju blagoslov i za njegovu novu odabranicu.

'Severinu još nisam upoznao, ali znam da je Milan 'zapeo' da mu baš ona pjeva na rođendanu. Drago mi je da ih je sudbina spojila i navijam za njih', izjavio je Vasa.

Više pročitajte ovdje.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS