Ništa nije slutilo na zlo te večeri

Pjevačica ET-a: Zbog napada mog dečka teta mi je izgubila oko!

showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Rautek je za časopis Gloria iznijela detalje brutalnog napada njezinog sada već bivšeg dečka Ivana Čalića.

Kako navodi pjevačica ET-a Katarina Rautek za tjednik Gloria, njezin sada već bivši dečko, poduzetnik Ivan Čalić, s kojim je bila četiri godine u vezi, od čega su tri godine zajedno živjeli, nije nikada bio nasilan, sve do večeri 14. travnja, kada se dogodila epizoda kao iz horora koju će pamtiti do kraja života.

Katarina je ispričala da su se u Ivanovom restoranu te večeri okupilo njih petnaestak, da je sve bilo savršeno – bilo je finog vina, rakije, dobre glazbe, te da joj je bivši dečko bio jako dobre volje, zafrkavao se i puštao glazbu i kako nitko nije mogao pretpostaviti da nešto 'ne štima', piše Glorija.

>> Drama pjevačice E.T.-a: Dečko mi je brutalno pretukao tetu!

>> Nema krize: Katarina Rautek pokazala stan od 1.5 milijuna eura!

Kako je večer odmicala, Ivan je popio dosta votke te je oko 1:20 rekao da ide kući, no desetak minuta nakon što je otišao se nenadana vratio.

'Kada se vratio stao je za šank i počeo gledati nas pet-šest što smo ostalo kako plešemo. U jednom trenutku je počeo vikati na nas da smo krave, a kada ga je Ivica Bilandžija, suprug moje prijateljice Ivane pokušao smiriti, uhvatio ga je za kosu', kazala je Katarina.

No nakon toga je napao i njezinu prijateljicu Ivanu koja je pokušala zaštititi muža, a kada se uputio prema Katarini, put mu je prepriječila njezina teta Davorka Matić.

'Moja teta ga je samo pitala kamo je naumio, a on joj je odbrusio 'Misliš da te se bojim kravo', i udario je šakom. Pala je, a on ju je nastavio udarati nogama, a ja sam, u pokušaju da ga odmaknem od nje, odlomila cijeli nokat', ispričala je Katarina za Gloriju.

Nakon toga su Ivana nekako ipak smirili, došla je policija i hitna, a nakon cijele noći provedene u davanju izjava, Katarina je odmah istog dana odselila iz luksuznog penthousea u kojem je živjela s Čalićem.

Čalić je po izlasku zaradio kaznenu prijavu za nasilje i nanošenje tjelesnih ozljeda te zabranu približavanja na 700 metara Katarini i ostalim akterima nemilog događaja, a najvjerojatnije će ga tužiti i teta pjevačice ET-a, koja je teško ozlijeđena u napadu i vjerojatno nikada više neće vidjeti na lijevo oko, izvještava Glorija.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS