Glumica se ozlijedila

Pete od 12 centimetara kobne za Jennifer

showbuzz DNEVNIK.hr

Žurno se pripremivši za dolazak na premijeru svog novog filma 'Ghost of Girlfriends Past', Jennifer Garner je kupila pomodne crne lakirane štikle od 12 centimetara, kako bih ih uklopila uz crnu večernju haljinu. No, prije dolaska na crveni tepih, uspjela se ozlijediti...

Iako oduvijek modno osviještena, Jennifer se zbog žurbe preračunala po pitanju svog iskustva nošenja visokih peta, te se žurno uputila niz stepenice aviona kako bi čim prije ušla u limuzinu kojom bi krenula prema mjestu gdje se održavala premijera filma.

U toj žurbi je u jednom trenutku Jennifer izgubila ravnotežu na nestabilnim platformama i pala na pločnik. Kako Jennifer ima iskustva s padovima, zbog svih akcijskih filmova koje je u svojoj karijeri snimila, pala je na laktove ne bi li zaštitila svoje lice od neželjenih povreda. Iako nije dobila niti jednu posjekotinu na svome lijepom licu, to isto se ne može reći za lakat kojeg je dobro ogrebala. U galeriji pogledajte kako se supruga Bena Afflecka pomodno sredila i zbog toga ozlijedila.

>> Jennifer Garner u šopingu s 'najslađom slavnom bebom'

>> Ben Affleck i Jennifer Garner na gradilištu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS