Ljubavna idila na ulicama Londona

Paul McCartney prije turneje u šetnji s djevojkom Nancy

showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik Paul McCartney u prosincu kreće na turneju. Dane prije posljednjih prirpema poklanja voljenoj djevojci Nancy.

Paul McCartney zna kako se psihički i fizički najbolje pripremiti za nadolazeću turneju, pa je prije posljednjih priprema za 'The Good Evening Europe' slobodno vrijeme odlučio pokloniti djevojci Nancy Shevell. Viđeni su u odličnom raspoloženju kako šeću ulicama Londona. Navodno su krenuli u lokalni kafić ne bi li se družili prije njegove turneje na kojoj ga Nancy, zbog obaveze potpredsjednice obiteljske tvrtke vrijedne 250 milijuna funti, navodno neće moći pratiti.

Vjenčani ili ne?

Iako se poznaju više od deset godina (Nancy prijateljica Paulove prve supruge Linde Eastman, op.a), par je ušao u ljubavnu vezu tek u studenom 2007. godine. Mediji su ih već nekoliko puta posvađali, vjenčali, pomirili i rastavili. Najavljivala su se raskošna vjenčanja, suludi medeni mjeseci i bijesni pokloni. Što je od toga istina teško je reći, jer Paul rijetko govori o mlađahnoj djevojci. Mlađahnoj, jer ona ima 49 godina, a njemu su 67.

Par je prema pisanju britanskih medija čekao na vlastito vjenčanje nakon što papiri za razvod Nancy i odvjetnika Brucea Blakemana budu u potpunosti gotovi. To je bilo početkom ove godine, međutim, ovi još uvijek nisu stali pred oltar. Blagoslov njihovoj vezi dali su i njihova djeca - 17-godišnji sin kojeg Nancy ima iz prvog braka i Paulova djeca među kojima je i dizajnerica Stella koja nije ostvarila blizak odnos s Paulovom prethodnom suprugom Heather Mills.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS