Celebrityji na Cro-a-porteru

Maja Cvjetković: Nisam sa Šukerom, slobodna sam kao ptičica!

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Cro-a-porter prije svega modni događaj, pustimo nakratko to sada na stranu i usmjerimo fokus na 'prve redove'.

Jučer je reviju nosila bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković koju je prema natpisima u medijima emotivnošću osvojio osamnaest godina stariji napadač vatrenih, Davor Šuker. No, Maja se jučer doimala hladna kao led.

na pitanje voli li više džentlmene ili macho frajere, Maja je kratko odgovorila: 'Kombinaciju'. A na pitanje je li to pronašla u Davoru rekla je: 'Nisam, tražim.' Pogled na fotografije na kojima se Davor i Maja strastveno ljube u zagrebačkom klubu govore ipak nešto drugo, no Maja je ustrajna. 'Slobodna sam, kao ptičica. Ne, nisam sa Šukerom. Šukera znam preko zajedničkog prijatelja, i to je to', kaže manekenka.

>>Davor Šuker i Maja Cvjetković zajedno

Reviju nosile Šukerova bivša i sadašnja

Jučer su se tako pistom Nivea Cro a portera prošetale Šukerova, barem prema natpisima u medijima, sadašnja i bivša djevojka. Iako Dragana Radošević nije željela komentirati čuje li se s Davorom izgleda da je njegova ljubavna sreća nije povrijedila. Na pitanje kako komentira vezu između Maje Cvjetković i svojeg bivšeg dečka Davora, Dragana je kazala:

'Čula jesam, ali kako nisam bila tu nisam ništa čitala, ali neka, drago mi je, neka ima je sa srećom', rekla je manekenka koja je u vezi s nogometašem bila šest mjeseci, a prekinuli su prije ljeta koje je manekenka provela u društvu kineskog milijardera - Jimmya Leea. Riječ je o financijskom direktoru svjetske bankovne korporacije koji u Hrvatskoj već drugu godinu za redom ljetuje na floti svojih jahti vrijednih više od milijun eura. Više u priloženom videu!

Maja Cvjetković: Nisam sa Šukerom, slobodna sam kao ptičica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS