Romantična 'ledena' proslava

Lokas za rođendan Natašu počastio grickalicama i hokejem

showbuzz DNEVNIK.hr

Voditelj je viđen na utakmici hokeja u društvu djevojke Nataše Janjić.

Voditelj Joško Lokas danas slavi 39 rođendan, a proslavio ga je već jučer u društvu djevojke i glumice Nataše Janjić koju je poveo na hokejašku utakmicu između Medveščaka i Red Bulla iz Salzburga. Hokej je već prošle godine praktički preko noći postao hit, a ove godine Medveščak nastavlja stvarati pomutnju među fanovima ledenog sporta.

Joško Lokas jedan od najvećih ljubitelja sportova

Osim obožavatelja, hokejaške utakmice postale su omiljeno okupljalište brojnih domaćih celebrityja. Gotovo da je bitno biti viđen u prvom redu na njihovoj utakmici. Na taj način svi dobivaju - hokejaši pune tribine, celebrityji uživaju u super sportu i usput se pojavljuju na naslovnicama, gledatelji se ponovno prisjećaju dobrih starih vremena uz Ivu Robića koji bruji iz gromoglasnih zvučnika u Ledenoj dvorani te se napokon govori o nekom drugom sportu osim nogometu.

Nataša i Joško tako su uz grickalice i gazirana pića navijali za dečke s Medveščaka. Iako je sve oko njih bilo 'ledeno', jasno je kao dan da se par neizmjerno voli. Šaputanja na uho, komentiranja poteza igrača, navijanje i pijuckanje pokazatelji su kako je Joško napokon sretan i to uz lijepu i talentiranu glumicu.

>> Zvjezdana svita opuštenu zabavu našla u 'Pepermintu'

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS