Dosadile joj stalne usporedbe

Ljutita Megan Fox: Ne želim upoznati Angelinu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumici je zadnja reklama koju je snimila za Emporio Armani opet priskrbila etiketu one koja kopira Angelinu Jolie.

Da Megan Fox strahovito smeta što ju se stalno uspoređuje s Angelinom Jolie, nije tajna. Naime, prekrasna Megan je još prije medijima davala do znanja da joj nije ugodno što se stalno vuče paralela između nje i Jolie, a još više je ljuti stalno prozivanje da kopira stariju kolegicu.

Uporedbama pridonose i slične tetovaže, pa se ta, ne baš omiljena, tematika opet provukla kroz medije nakon što je Fox snimila plakat za Emporio Armani. Na njemu leži u trapericama bez odjevnih predmeta na gornjem dijelu tijela gdje je razotkrila slične tatoo otiske po tijelu kao što ih ima Angelina. No, neosporno je da ih se povezuje i zbog jednake doze seksepila kojom zrače te fizičkim izgledom koji plijeni pozornost.

'Ta naša usporedba je rezultat nedostatka kreativnosti u medijima', svojevremeno je izjavljivala Megan govoreći kako njih dvije nemaju ništa zajedničko.

>> Je li gora glumica Jennifer Aniston ili Megan Fox?

No, zbog medija koji su kreirali priču o sličnostima, Fox je odlučna kako uopće ne želi upoznati svoju kolegicu: 'Ne želim ju upoznati. Bilo bi mi neugodno pred njom'.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS