Suze su potekle tijekom intervjua

Jordan je izgubila dijete prije razvoda s Andreom

showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price izgubila je dijete tjedan prije razvoda sa suprugom Peterom Andreom. Priznala je to u intervjuu s Piersom Morganom koji će na britanskoj televiziji biti prikazan u subotu navečer.

Tridesetjednogodišnja ljepotica bila je trudna deset tjedana kad je od doktora primila tragičnu vijest da je srce fetusa prestalo kucati. Jordan je u suzama i kroz jecaje izjavila kako je njezin bivši suprug Peter Andre bio u ekstazi od sreće zbog prinove, a gubitak je bio teško razočarenje. U senzacionalnom prvom intervjuu koji je ljepotica dala nakon razvoda s Andreom, inzistirala je na tome kako ona nikako nije bila ta koja je htjela okončati tri i pol godine braka, usput nazivajući Petera 'svojim životom'.

Opovrgnula je tvrdnje da je imala ljubavnu aferu s trenerom konja Andrewom Gouldom, ali je priznala da je australski pjevač bio ljubomoran na njega, kao što je dodala da je noćna mora kad se napije.

Sreća je još uvijek trajala dok je par bio tri mjeseca u Los Angelesu, a Jordan je rekla kako su to bili divni trenuci jer su oboje bili u iščekivanju prinove. Stvari su krenule po krivu kad su se vratili u Britaniju 13. travnja i kad doktor tijekom redovnog pregleda nije mogao čuti otkucaje srca djeteta.

No testovi su pokazivali da Jordan još uvijek ima povišenu razinu hormona uključenih u razvijanje embrija, što je još davalo nadu da se stvari mogu popraviti. Rečeno joj je da nakon nekoliko dana opet dođe na testiranje.

‘Otišla sam u mislima da će biti dobro, da će se otkucaji srca ponovo čuti. Gledala sam nijemo u taj ekran na kojem se nije ništa zbivalo, kad je doktor izjavio da je fetus umro.', izjavila je.

Na odstranjivanje mrtvog ploda je išla šest dana prije londonskog maratona na kojem je učestvovala, kako bi iz sebe izbacila negativne misli, a tada joj je Peter pomogao da ga završi.

Njen intervju i priča o djetetu razbjesnila je Petera Andrea, tako da je njegov glasnogovornik ubrzo reagirao izjavom kako nije samo bila riječ o Jordaninom djeteteu, već i njegovom te je izrazio duboko razočarenje što Katie iznosi stvari iz njihovog privatnog života.

Jordanin najstariji sedmogodišnji sin Harvey je invalid, dok s Peterom ima dvoje djece četverogodišnjeg sina Juniora i dvogodišnju kćer Tiaamii. O počecima veze s Andreom tvrdi da se zaljubila u njega na prvi pogled kad ga je upoznala u showu ‘I’m A Celebrity…Get Met Out Of Here!’ 2004.

‘Bila sam opsjednuta njima i doista sam vjerovala da ću vječno biti s njim. Nisam mislila da nam se razvod ikada može dogoditi.’, izjavila je Jordan i nastavila: ‘Peter je u svojoj glavi vrtio film da ga varam, zato je i onako reagirao kad je video fotografiju na kojoj razgovaram s jednim mladićem.’

No priznala je kako je noćna mora kad se napije i kako je to Andrea jako živciralo. ‘Znam to je užas. Kad se napijem, želim se skidati…’, izjavila je, ali se s druge strane branila kad je Piers spomenuo njeno divlje partijanje na Ibizi prije dva tjedna: ‘Što tu ne valja. Pa zašto se i ide uopće na Ibizu?! Željela sam se opustiti. Prošla sam kroz previše toga.'
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS