'Bacila oko' na bivšeg Hallie Berry

Je li Kanye West izvisio kod Kim Kardashian zbog manekena?

showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West jednostavno je izmaglio iz ljubavne priče najpopularnije sestre Kardashian, a u igru je ušao maneken poznat po propaloj ljubavnoj vezi s Hallie Berry.

Hallie Berry mu je bivša i s njom ima zajedničku kćer. Čini se da maneken Gabriel Aubry ima ukusa, ali i šarma da zavede jedne od najseksepilnijih holivudskih lica, a sada se nagađa da mu je novi ljubavni 'troferj' Kim Kardashian. No, oboje su dali i dobar materijal za takvu pretpostavku obzirom da su zajednički u društvu mame Kardashian uživali na utakmici Lakersa i uopće se nisu ni trudili ostati suzdržani na kamere ili se skrivati pred njima. Jako dobro su dali do znanja svima oko sebe kako su u ugodnom društvu i kako se dobro zabavljaju. Jedini zbunjujući element na cjelokupnoj slici bila je mama Kardashian, imenom Kris, koja im je ili držala svijeću ili bila budno oko koje pazi na situaciju.

>> Što će sve (s)mućkati Kim Kardashian i Kanye West?

>> Apsolutno prelijepa bez imalo truda - Kim Kardashian!

U svakom slučaju postavlja se pitanje gdje je u cijeloj priči završio Kanye West kojeg se do nedavno povezivalo s atraktivnom Kim, pa ostaje zasada jedino pretpostaviti kako ili nije funkcioniralo ili je Kim u manekenu pronašla ipak ljepšeg i boljeg partnera za kojeg je navodno dobila blagoslov i od svoje obitelji. A možda Kanye ipak nije uspio uspostaviti prijateljski odnos s Kim koja upravo to traži u ljubavnoj vezi. Mnoge bi se djevojke možda i složile kako uz izgled Gabriela Aubryja svi kriteriji padaju u vodu jer jednostavno omami ljepotom, a što je točno omamilo Kim, nije poznato. No činjenica je da oboje plijene izgledom i u svakom slučaju su – slobodni.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS