Priča se da flertuju...

Je li Adrien Brody novi muškarac koji liječi srce Jennifer Aniston?

showbuzz DNEVNIK.hr

Ključan je bio jedan božićni domjenak na kojem su Brody i Aniston doslovno 'kliknuli'.

Po holivudskim kuloarima kruže glasine da je Jennifer Aniston konačno zauzeta i to, ni manje ni više, nego s Adrienom Brodyjem. Dvojac je navodno uhvaćen u flertu za vrijeme jednog božićnog domjenka, a sudeći prema izjavama svjedoka, flert se zasigurno i nastavio i nakon te večeri jer je bio previše očit i izravan: 'Jen i Adrien su tako očito flertovali i totalno se vidjelo na njima da nije posrijedi samo prijateljsko čavrljanje već istinsko zavođenje', izjavio je neimenovani izvor za američki tabloid National Enquirer.

Navedeni tabloid izvor je počastio pravim iscrpnim izvješćem koji je potaknuo sumnje da se Jennifer možda ipak osmjehnula sreća kada je ljubav u pitanju: 'U jednom trenutku su se držali za ruke, a ona ga je gladila po leđima i hipnotizirano ga gledala u oči', naveo je izvor napominjući kako su djelovali sretno i zadovoljno, ali i poprilično skladno obzirom da je Adrien dosta šarmantan baš kao i glumica. Inače je poznato kako Jennifer još od razvoda od Brada Pitta nema sreće u ljubavi, a rane od razorenog braka ako je suditi prema njenim izjavama u posljednje vrijeme još nisu ni zacijelile. Jednako tako, još nije ni našla osobu kojom bi u potpunosti zaboravila na bivšeg supruga pa ni ne čudi što se njen ljubavni život više spominje u kontekstu Brangeline nego nekih novih lica koji se pojavljuju u njenom životu.

>> Bojno polje opet otvoreno: Jolie poludjela na Aniston!

>> Jennifer još uvijek voli Brada i htjela bi ga vratiti

Za sada se glasnogovornici iz oba glumačka tabora još nisu oglasila kako bi potvrdili ili demantirali navode o novoj navodnoj romansi, no sigurno je kako Jen trenutno nedostaje u životu jedino sretna ljubavna priča, obzirom da joj je dobro krenuo posao s lansiranjem svog parfema koji je izišao na tržište i čija prodaja bilježi i popriličan poslovni uspjeh. Ljudima se, čini se, sviđa kako Jennifer miriše, a ako je vjerovati izvoru National Enquirera, isto se sviđa i slavnom glumcu Adrienu Brodyju.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS