Odlučite što je i tko obilježio 2009.

Izaberite showbizz pozitivce, negativce i događaj godine!

showbuzz DNEVNIK.hr

Inventura showbizzera i događaja 2009. je započela. Tko i što je obilježilo godinu, je nešto o čemu odlučujete vi!

Odmah u startu se zahvaljujemo svima koji su se odazvali, potrudili i poslali prijedloge za 'godišnju inventurnu listu' osoba i događaje godine na izmaku. 

U svijetu showbizza nije manjkalo skandala i potresa, dapače bilo ih je možda i previše. Pojavili su se neki novi akteri na sceni koji su ostavili trag, neke više reflektori pozornica i mediji ne prate kao što je bilo dosadašnjih godina, a neke legende su nas zauvijek napustile.

Rubrika showbizz vam nudi šest lista, a na svakoj je po deset, osoba, odnosno događaja koje ste vi predložili. Uredništvo je zadovoljno vašim odabirom, nije da vam se nepotrebno uvlačimo u onu stvar, ali kad se sve zbroji i podvuče crta, sličnu listu bi i mi složili.

Od danas do 22. prosinca ćete moći glasati za domaće i strane showbizz pozitivce i negativce, odlučiti čija guza, odnosno guza koje posvuduše je prošla najviše kilometara vidjela najviše društvenih događanja (u internacionalnoj kompeticiji), kao i o događaju po kojem će većina zapamtiti 2009. godinu.

Poklon pakete Dnevnik.hr-a i Nove TV osvojili su: Jelena Brozović, Ksenija Kordiš, Marica Opačak, Lara Ivančić, Zdravko Mirosavljević, Terezija Benčević, Maja Mušura, Krešimir Mihaljević, Danijela Duić.

Sretni dobitnici mogu svoje nagrade očekivati putem pošte.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS