Ivica Kostelić i Elin Arna

Hoće li to vjenčanje? Ivicu već zovu islandskim zetom

showbuzz DNEVNIK.hr

Elin Arnarsdottir, djevojka najboljeg svjetskog skijaša tečno je naučila Hrvatski, a hoće li uskoro kazati i sudbonosno 'DA', otkriva Story.

Samozatajna sportašica i bivša profesionalna skijašica koja se ne odvaja od Ivice od samih početaka njihove veze, rođena je 30. lipnja 1985. godine u Hafnarfjorduru, gradiću blizu Reykjavika. Zbog nekoliko je ozbiljnih ozljeda bila prisiljena odustati od skijanja pa se u potpunosti posvetila Ivici, prenosi Story.

Islanđanka je Ivicu upoznala 2005. godine na glečeru Hintertoxu u Tirolu, kamo je svake godine odlazila u školu skijanja, a njihova veza je otkrivena godinu dana kasnije kada su zajedno ljetovali na Mljetu. Unatoč činjenici da već pet godina odlično funkcioniraju bez papira, njezini bi sunarodnjaci bili najsretniji kada bi se par napokon vjenčao.

'Neki od nas čekaju taj trenutak kada će Ivica staviti prsten na njezinu ruku. Čekamo da se njih dvoje vjenčaju. To će biti velika vijest. Mediji ga ovdje čak nazivaju islandskim zetom. No, ne znam jesu li već zaručeni', ispričao je Gudmundur Jakobsson prijatelj Ivičine djevojke za Story.

>> Ivica Kostelić odlikovan za promicanje bluesa među skijašima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS