Zabrinuta ili ljubomorna, pitanje je sad

Halle Berry izvrijeđala Kim Kardashian jer ludi zbog ljubomore?

showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry je navodno poludjela na vezu popularne Kim Kardashian i njenog bivšeg Gabriela Aubryja s kojim ima zajedničku kćer Nahlu.

Kim Kardashian je vjerojatno u ovom trenutku najtraženija i najpopularnija reality zvijezda jer svaki dan izazove neki novi naslov u svjetskim medijima, no čini se da je svojim ponašanjem uspjela doslovno spetljati sve koji objavljuju išta vezano za nju. Tako se svaki dan spominje i provlači neko drugo ime s kojim je u navodnoj ljubavnoj vezi, a još jučer se nagađalo da je čak trudna s Kanyjem Westom iako je nedavno viđena u društvu bivšeg Halle Berry. Danas se spominje pak treće ime, a odnosi se na jednom mladog košarkaša.

Bilo kako bilo, Kim na sve odgovara šutnjom, ali je zato uzburkala sve oko sebe kojima je šutnja očito zadnja opcija. Po pisanju magazina Star reagirala i Halle Berry zbog navoda da je u vezi s njenim bivšim suprugom Gabrielom Aubryjom s kojim ima zajedničku kćer Nahlu. Prema neimenovanom izvoru glumica doslovno ludi što bi netko poput Kim mogao imati bilo kakav utjecaj na njenu kćer i zgraža se nad tom mogučnošću.

No, isto tako dao je naslutiti kako joj Kim smeta iz više razloga, a nisu svi nužno vezani za odgoj zajedničke kćeri: 'Jako je smeta što se tako 'prešaltao' na dosta mlađu djevojku'. Inače Halle ima 44 godine, a Kim je tek ove godine napunila 30 i ta razlika očito za Halle predstavlja i određeni kompleks: 'Gabriel je Halle cijelo vrijeme dok su bili zajedno uvjeravao kako ga privlače starije žene, a sada se pita jesu li godine ipak bile ogroman problem u njihovoj vezi. Ludi zbog činjenice da nije ispoštovao taj svoj vlastiti stav kojim ju je često uvjeravao, a sada je odjednom s mlađom i popularnijom Kim', zaključio je izvor blizak lijepoj glumici. Čak je naveo i kako Halle uopće ne može shvatiti zašto je netko poput Kim toliko popularan, a na ruku joj ne ide spomen imena u porno kontekstu kao ni činjenica da je bila prijateljica s Paris Hilton.

>> FOTO: Možete li vjerovati da je ovo Kim Kardashian?

>> Je li Kanye West izvisio kod Kim Kardashian zbog manekena?

Iako je prelijepa Halle trenutno u ljubavnoj vezi s Olivierom Martinezom, očito se svim silama želi boriti kako joj kći ne bi završila u slavnom realityju 'Keeping up with Kardashians'. Majčinska zabrinutost ili ljubomora? Procijenite sami.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS