Dečko 'smjestio' manekenki

FOTO: Grudi koje ruše web stranice

showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih australskih modela, Lara Bingle našla se usred skandala kada je njezin bivši dečko objavio fotografije koji je prikazuju dok se tuširala gola.

22-godišnja Australka Lara Bingle jedan je od najpoznatijih australskih modela, koja se od prije nekoliko dana nalazi usred skandala, nakon što australski časopis Woman's Day u ponedjeljak objavio fotografije koje je prikazuju golu ispod tuša. Fotografije je časopisu prodao Larin bivši dečko, zvijezda australskog ragbija Brendan Fevola, s kojim je supermodel bila u tajnoj vezi 2006. godine.

Odmah nakon objavljivanja fotografije Lara se konzultirala odvjetnike, te je odlučila tužiti bivšeg. 'Lara Bingle je poduzela pravne mjere protiv Brendana Fevole radi povrede privatnosti i zloupotrebe slike na kojoj se nalazi', izjavio je za Herald Sun njezin menadžer Max Markson.

Sudski epilog najnovijeg celebrity sportaš-manekenka skandala se još očekuje, a zanimljiva je činjenica da je Lara poznata po tome što je sa svojim grudima, nakon što su njezine toples fotografije u ožujku 2007. godine objavljene na web siteu njemačkog GQ-u časopisa, uspjela u samo nekoliko sati 'srušiti' dotičnu stranicu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS