Greška ili podvala foto agencije

Gdje se nalazi Caprice u bikiniju, u Dubrovniku ili na Karibima?

showbuzz DNEVNIK.hr

Caprice Bourret je u kolovozu snimila foto-session ispred dubrovačkog hotela 'Excelsior'. No ako pitate foto agenciju Big Pictures, on je snimljen prije dva dana i to - na Karibima.

Iako je Caprice Bourret posjetila Lijepu našu, točnije Dubrovnik, još početkom kolovoza, u isto vrijeme kada je povodom Sarajevo Film festivala došao i Morgan Freeman, za neke fotografske agencije ona očito nije otišla iz Hrvatske.

Štoviše, pojavile su se ekskluzivne fotografije baš iz vremena kada je još u kolovozu fotografirana na terasi dubrovačkog hotela 'Excelsior', a u njihovom opisu stoji kako su snimljene prije dva dana ove godine i to na Karibima. Naravno, one se nalaze u današnjoj ponudi koja je na raspolaganju svim medijima, pa postoji velika mogućnost da mediji prekrasni Dubrovnik zamijene Karibima.

Je li riječ o velikoj podvali fotografske agencije 'Big Pictures' ili pak zaista velikoj pogrešci, nije poznato, ali staviti pod datum 21.12. 2010 potpis 'Caprice na Karibima' i istovremeno objaviti foto-session koji je snimljen u Dubrovniku u kolovozu 2010. godine nije zanemariva pogreška.

Zato i ukazujemo na nju: fotografije su snimljene u Dubrovniku, a ne na Karibima i snimljene su u kolovozu, a ne prije dva dana. Barem je točno da je na njima Caprice, to ne poričemo.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS