Ekskluziva magazina People

Elin Nordegren progovorila: Jača sam nego ikada!

showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša supruga nevjernog Tigera Woodsa prekinula devetomjesečnu šutnju.

Devet mjeseci trebalo je Elin Nordegren da skupi snage za obraćanje javnosti, nakon što je cijeli svijet saznao s kim ju je sve i na koje načine njezin bivši suprug Tiger Woods varao. Njezin prvi intervju nakon skandala objavljen je u magazinu People nekoliko dana nakon što je njihov razvod postao služben, a Elin bogatija za nekoliko stotina milijuna dolara.

'Prošla sam mnoge faze, od nevjerice i šoka do ljutnje i tuge zbog gubitka obiteljske idile koju sam toliko željela osigurati svojoj djeci', izjavila je 30-godišnja Elin.

Studentica filozofije i majka dvoje djece (Sam, 3 godine i Charlie, 19 mjeseci) tvrdi da se, unatoč saznanjima o brojnim Tigerovim izvanbračnim avanturama, 'osjeća jača nego ikada'. 'Konačno ima povjerenje u samu sebe, u svoje odluke i nadanja', rekla je.

U svom novom iznajmljenom domu u gradu Windermereu na Floridi, Elin Nordegren je novinarima Peoplea pokazala nikad objavljene fotografije iz doba ljubavne idile s Woodsom te je donekle otkrila što joj je sve prolazilo kroz glavu tijekom višemjesečnog emotivnog kaosa. Također, iznijela je i optimistične planove za budućnost: 'Moja namjera je da se s djecom prilagodim na novonastalu situaciju. Nastavit ću pohađati fakultet, ali se ponajprije moram pobrinuti kako da se do kraja mentalno oporavim'.

>> Tigera Woodsa će razvod koštati 2.44 milijarde!

Elin Nordegren je tom prilikom istaknula i da joj je intervju za People prvi i zadnji te ubuduće želi živjeti što je anonimnije moguće.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS